Crematorium Ede en Omgeving

Crematoria omgeving Arnhem

Crematorium Ede  |  Yardenhuis Ede

In de bosrijke omgeving van Ede is dit crematorium gevestigd. Een warm en huiselijk interieur zorgt voor een waardig afscheid. 

Geschikt voor grote en kleine groepen. Tevens beschikking over een familiekamer.

 

Iedere uitvaartondernemer kan hier terecht. 

 

 

Crematorium Arnhem

Crematorium Amersfoort

 

"Cremeren is een vak. Uiteraard regelen we alles naar de wensen van de familie. We passen de stoelopstelling en ledverlichting aan naar uw wensen en kunnen de muziek en eventuele andere bijzonderheden doorspreken" Bron: Crematorium Amersfoort

Crematorium Arnhem

 

Arnhem heeft één crematorium: Moscowa. De naam is afgeleid van de boerderij "Moskowa" die direct naast de begraafplaats is te vinden.

 

In 2014 is in de monumentale Boerderij 'Moskowa' een kleinschalig uitvaartcentrum gerealiseerd. Nabestaanden kunnen hier op ieder gewenst moment afscheid nemen van hun dierbare. Evenals crematorium Moscowa is het uitvaartcentrum onafhankelijk en is het voor iedereen mogelijk gebruik te maken van dit gemeentelijk monument.

 

Het crematorium is gevestigd op de begraafplaats Moscowa. Te midden van de graven worden er crematieplechtigheden gehouden. Meestal in de Lindenzaal van het crematorium. Met haar puntdak en spectaculaire glas in lood kunstwerk kan de Lindenzaal een bijzondere sfeer oproepen. Maar in de aula mag op ceremonieel gebied alles. Er zijn 145 zitplaatsen.

 

Contact: Waterbergseweg 18, 6815 AP Arnhem.  Tel.: 026 445 63 47.  Regel een uitvaart via de UitvaartStore.